esmaspäev, 27. aprill 2009

Endine astronaut: UFOd on olemas!


Mitchell, kes osales 1971. aastal Apollo 14 missioonil, tuli oma väitega välja UFOdesse ja maavälisesse elusse uskujate viiendal konverentsil (X-Conference), vahendab Daily Telegraph.

Jaa, ma olen ka nõus, et tulnukad eksisteerivad, kui mul on raske uskuda, et nad meie planeeti on juba külastanud ning seda enam, veel alla ka kukkunud. Need, kes aga väidavad surm-tõsiduse ning veendumusega, et meie, inimkond, oleme ainukesed intelligentsed elusolendid, terves olemasolevas universumis, kus on miljoneid galaktikaid, mitmeid miljoneid tähesüsteeme, ning mitmeid kümneid miljoneid planeete.

Me vaevalt üldse teamegi midagi väljaspool oma planeedisüsteemi, kurat me pole veel teisele planeedilegi läinud ning isegi see kuule maandumine on väga kahtlane oma lehviva lipuga vaakumis.

Ma ei taha küll üldistada, ega enamjaolt need tegelased kes väidavad, et tulnukaid pole, on arvatavasti ka usklikud, need samad tegelased kes karjusid alles veidike aega tagasi, et maa on lapik, päike keerleb ümber planeedi Maa, ning nõiad tuleb „ahju panna“. Selliseid tegelasi on raske tõsiselt võtta, juba ende naiivne enesekeskne arvamus ei lase neid terve mõistusega inimesteks pidada.

Kuid jah, tulnukad on olemas, seda kas nad aga näevad välja nagu mõnes valmis tehtud filmis ning lendavad „lendavate taldrikutega“ on ka kaheldav – see ju vaid inim-fantaasia.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar