neljapäev, 9. aprill 2009

Pedofiilia ei ole haigus see on inimloomuses

Mõni aasta tagasi, kui oli päevavalgele tulnud üks pedofiilia juhtum siis ühes foorumis käis raske taplemine. Igaüks kriiskas oma arvamusi ning seisukohti – lühidalt kujuta ette, mõni sada venda pisikesel areenil ning igal ühel on kirves millega ta raiub oma seisukohta – „battle royale“. Muidugi on selline tegevus taunimist väärt, ning ma kohe kindlasti ei poolda, ega levita pedofiilseid tegusid. Tahan lihtsalt selgitada oma seisukohta.

Iga inimene on sünnist saati kuni surmani pedofiil, aga vaid mõni üksik on tegudes pedofiil, see on sama mis jala fetiš. On vaja ainult õigeid tõukeid ning mõjutusi ning oledki valmis pesuehtne „laste armastaja“.

Loodan, et keegi ei solvunud… las ma selgitan nüüd täpsemalt. Kui sa oled väike, siis sulle meeldivad samamoodi endasugused väikesed….. inimesed – ei saa öelda tüdrukud või poisid, sest leidub ka omasooiharaid. Igatahes saad teismeliseks, sulle ikka meeldivad inimesed sinu vanusegrupis mõni aasta üle ning rohkem kui mõni aasta alla. Ma ei taha nüüd imelikult kõlada, aga need kellele meeldivad endast mitmeid-MITMEID aastaid vanemad, on palju imelikumad kui need kes eelistavad nooremaid.

Lõpuks kui oled juba pensionär siis ma väga kahtlen, et kui tahad oma sugutungi rahuldada, siis sa lähed otsima endasugust või veel vanemat kõndivat laipa. Loomulikult sa tahad ikka noort ja värsket verd.

www.wikipedia.com ütleb pedofiilia kohta, et see on vaimne haigus – vaidlen vastu. Kui laste armastamine on haigus siis hingamine on ka haigus (natuke kohatu võrdlus, aga käib küll).

Et inimesest saaks pedofiil ei ole vaja eriti palju, vaja lihtsalt palju kokkupuuteid noorte… inimestega samal ajal olles ise ka noor, ning kui saad veits vanemaks sa lihtsalt leiad, et see väike laps on palju armastusväärsem kui mingi keskealine mutt või ätt.

Selgitan veel kord, ma ei poolda pedofiile ega nende tegusid, kuid ma ka ei usu, et see on haigus, inglise keeles oleks see: „its only human“. Kui ei taha, et sinu lapsest saaks pedofiilsete kalletega tegelane (veel hullem, kui omasooihar pedo.) siis vaadake ilusti järele millises keskkonnas teie lapsed viibivad ning kuidas nad käituvad teiste lastega. Kui see laps juba varases eas tunneb huvi teise endasuguse (veel hullem kui samast soost) lapse vastu - seksuaalselt, siis see on juba märk – edaspidi otsustab tema edaspidine kokkupuude seksuaalsetel teemadel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar